PNȚCD SOLICITĂ TRAGEREA LA RĂSPUNDERE A VINOVAȚILOR: SĂ FIE DESCHISE DOSARE PENALE SEMNATARILOR PROTOCOALELOR!

Curtea Constituțională a pronunțat azi o decizie istorică, stabilind că Protocoalele secrete dintre procurori și SRI sunt neconstituționale.

Decizia era de așteptat, dar atâta vreme cât CCR nu se pronunțase, toți BANDIȚII statului paralel – PNL, USR și KLAUS IOHANNIS, cu haitele lor de propagandiști staliniști care își spun jurnaliști – spuneau: ”CINE A STABILIT ASTA?”, chiar și după ce Curtea Militară de Apel dispusese că Protocoalele sunt ilegale: hotărârea Curții Militare nu avea vocația de a stabili ilegalitatea Protocoalelor decât în cauza respectivă.

BANDIȚII statului paralel au început acum, cum era de așteptat, să atace CCR! BANDIȚILOR, CCR este vinovată că voi șI rețelele pe care le-ați constituit ați făcut poliție politică la greu, ca în anii 50 ai secolului trecut?

Într-un stat de drept, cine a făcut asemenea orori trebuie să răspundă. Faptele sunt atât de grave, prejudiciile materiale sunt atât de mari (banii publici care s-au cheltuit în baza acestor Protocoale, costurile pentru probele care au fost și vor fi anulate se ridică la zeci de milioane de euro), încât solicit constituirea de dosare penale pentru vinovați: indiferent de persoane!

În același timp, semnatarii Protocoalelor să fie dați afară din orice funcții publice: Kovesi, Lazăr, Maior și Hellvig. Ei nu mai pot ocupa funcții publice, pentru început, ca măsură administrativ-disciplinară.

Ce ziceți dom Președinte Iohannis? Tot vă place, sunteți mulțumit? Cum e cu statul de drept, dom Președinte Iohannis, cât de drept l-ați făcut să fie? Să te văd, dom Președinte, dacă măcar acum condamni și mătăluță Protocoalele, cu gura ta neprețuită, de aur!

Leave a Reply

Desfășurător