Un deputat spune că reprezintă credincioșii catolici în Parlament, după ce a boicotat referendumul și a făcut propagandă împotriva Coaliției pentru Familie

Absolvent de seminar teologic, deputatul Bulai, din Neamț, afirmă, într-un mesaj pe facebook, că reprezintă comunitatea catolică în Parlamentul României. Foarte ciudată afirmație, chiar suspectă de un tupeu mizerabil, de vreme ce același deputat s-a declarat împotriva inițiativei Coaliției pentru Familie și a boicotat, prin îndemnuri publice la neparticipare, referendumul din 6-7octombrie 2018.

Mai mult, localitatea Tămășeni, din care provine deputatul, a fost codașă la prezența la referendum, un rușinos procent de aprox. 10%, una dintre cele mai scăzute participări la nivel național.

Surse din localitate spun că deputatul Bulai a dus o muncă asiduă de manipulare a cetățenilor, ba chiar ar fi organizat diverse evenimente exact in respectivul week-end, pentru a deruta populația și astfel să nu participe la referendum.

Și în orașul Roman prezența la votul pentru referendum a fost de numai 17%, mult sub media națională și a județului Neamț (27%). Primele patru secții de votare cu cea mai mică prezență au fost din Roman, de fapt în top 20 secții de votare cu cea mai mică prezență doar trei sunt din Piatra Neamț, restul sunt din Roman sau alte localități din jurul Romanului, inclusiv Tămășeni și Adjudeni.

Uimitor cât de mare a putut să fie manipularea acestui deputat (seminarist catolic!) asupra numeroșilor credincioși catolici din Roman și comunele din jur, mai ales că Episcopii Catolici din România făcuseră, cu o lună înainte, un ÎNDEMN, cu privire la Referendumul din 6-7 octombrie 2018, către preoții și credincioșii catolici din România și toți oamenii de bunăvoință:

”În acest sens, noi, toți episcopii romano-catolici și greco-catolici din România, vă îndemnăm să susțineți modificarea articolului 48 din Constituție prin prezența la vot în ziua Referendumului. De asemenea vă îndemnăm călduros să faceți cunoscut acest eveniment acasă, la muncă, în grupurile de prieteni și cunoscuți, și, ca formă de apostolat, să promovați participarea la vot.” (www.bisericacatolica.ro)

După absolvirea seminarului catolic de la Roman, actualul deputat Bulai (care are un frate preot catolic!) a petrecut zece ani în Norvegia. Nu se știe clar din ce a trăit acolo, însă cu siguranță s-a ocupat de acumularea de teorii neomarxiste și de conexiuni cu activiști de stânga, antireligie și promotori ai progresismului, căsătoriilor homosexuale și ”dictaturii” minorității LGBT.

Întors (ori ”adus” sau ”trimis” în România) ajunge deputat printr-o anomalie electorală, în condiţiile în care USR a strâns la niveul judeţului Neamţ doar 7269 de voturi (4,40%), sub pragul electoral, mai puţine decât candidaţii ALDE sau PMP (care nu au deputați de Neamț) și sub scorul obținut de candidați USR în alte județe (care nu au prins mandat de deputat?!).

Deputatul Iulian Bulai, „creștin practicant” (romano-catolic), este absolventul unui liceu teologic. Cu tot interesul său pentru doctrina socială a Bisericii Catolice, domnul Bulai declară că nu susține proiectul promovat de CpF. Spune mai întâi „Nu voi face campanie împotriva Coaliției pentru Familie”, iar apoi purcede la îngroparea ei: „Respect dreptul a 3.000.000 de oameni de a semna pentru o inițiativă legislativă, dar cred cu sinceritate că este timp pierdut” și ne dă toate argumentele posibile care invalidează proiectul CpF, încă din luna mai 2017 (!) într-un articol ”Coaliţia pentru Familie. Îmi place cum sună, dar nu susţin”, publicat în ziarul Adevărul.

Apoi urmează aproape doi ani de manipulare și propagandă anticreștină și antifamilie, în special pe facebook, locul lui predilect de manipulare a zombilor progresiști, culminînd cu activitatea din zilele referendumului și cu ”satisfacția” exprimată după afişarea rezultatelor finale:

20,41% prezenţă finală la vot. …nu prin operaţiuni semantice de excludere ne ajutăm copiii, că nu marginalizîndu-i pe cei diferiţi de noi construim o ţară, că viitorul nu înseamnă să priveşti înapoi, spre noaptea istoriei. Refuzul celor mai mulţi dintre români de a participa la acest exerciţiu de ură şi dezbinare e un semn pentru noi, cei de la USR (singurul partid care s-a opus organizării acestui referendum şi a susţinut boicotarea lui), că sîntem pe drumul cel bun, că sîntem conectaţi la vocea interioară a ţării noastre… E nevoie de o politică nouă, cu oameni noi, pentru secolul XXI“, a scris parlamentarul nemţean.

Așadar, pentru deputatul Bulai, căsătoria doar între bărbat și femeie înseamnă ”noaptea istoriei”, iar ”vocea interioară a ţării noastre” este adoptarea căsătoriilor homosexuale!

Ce fac în acest timp reprezentanții Bisericii Catolice? Se pare că nu au nimic de spus despre subiect și îl susțin în continuare pe deputatul Bulai în comunitățile catolice, cu aceeași râvnă cu care l-au susținut la alegerile din 2016.

Poate pentru că deputatul seminarist Bulai chiar este reprezentantul comunității catolice în Parlament, după cum afirmă dumnealui cu nonșalanță. Dar am dori să știm și noi acest lucru, oficial și public, de la mai marii Bisericii.

Sursa: PNȚCD Neamț

Foto: pagina de facebook Iulian Bulai

Leave a Reply

Desfășurător