PARTIDE MICI cu Oameni foarte mici…

În sfârșit a venit și vremea adevărului! O vreme dificilă, dureroasă pentru Țară, o vreme a trezirii Neamului la realitatea zilei! Am preluat Președinția U.E. , ne-am trimis Guvernul la Bruxelles și am asistat cum europarlamentari români (sper că domnul Preda, Stolojanu și Maria-Gherghina- jana, aici la ultimul  nume nu mai știu ce să cred), au fost primii și cei mai virulenți atacatori ai Guvernului român!  Mă așteptam la ceva atacuri din partea unor parlamentari străini, dar să asiști la o asemenea mascaradă de atacuri josnice din partea celor ce sunt plătiți de Statul român să reprezinte Țara în U.E. mi se pare efectiv un act de trădare națională…

Peste puterile mele să înțeleg acest gest absolut cretin al celor mai sus citați, am ajuns de fapt la o concluzie cât se poate de onestă… Oamenii ăștia mici sunt reprezentanții unor Partidulețe politice și mai mici, sunt de fapt niște accidente ale democrației noastre prea originale și mult prea ieșită din zona specifică unei democrații autentice!  Cred că majoritatea românilor de bună credință au văzut acest spectacol odios în care premierul României, proaspătul șef al Consiliului U.E. conform principiului conducerii rotative a importantului organism European era supus celor mai nerușinate acuze, jignit și făcut de râsul unei asistențe oripilate la rândul ei de cea ce vedea!

A venit, dragi români timpul să nu mai votați tot felul de creaturi politice bazate pe tot felul de figuri mărunte, șterse și neprietenoase interesului nostru național!

A venit timpul să votați Partidele care au o ideologie, un trecut istoric, au principii și au programe demne de  transpus în viața reală a Țării, programe necesare Neamului românesc!

Știu că mulți nu au PNȚCD-ul la inimă, știu că mulți dintre domniile voastre mai sunteți reticenți în a vă oferi votul unui Partid istoric, dar realitatea imediată ne arată că nu mai putem merge în față cu frânturi de Partide politice, cu oameni lipsiți de onoare, lipsiți de patriotismul elementar, atât de necesar în actuala Europă Unită!

Îmi fac datoria să vă chem alături de mine, de noi, de cei ce mai cred că avem obligații față de Țară și Neam și să oferim votul nostru PNȚCD-ului și oamenilor acestui important Partid politic!

Aștept să ni se alăture tinerii, oamenii care nu mai au încredere în politicienii actuali, oamenii care au început deja să refuze orice contact cu mediul politic, scârbiți de ceea ce văd, de ceea ce aud că se întâmplă în acest sector  al vieții sociale atât de important pentru viitorul României!

Fără voi, fără oamenii de bună-credință, un Partid istoric ca PNȚCD-ul, restructurat, modernizat și adus în prim-planul vieții politice actuale pe temeiul unor principii mereu sănătoase, corecte și absolut necesare vieții politice românești, nu putem stopa derapajul jenant, grav și intolerabil de la interesele țării și ale Neamului practicat de multitudinea acestor Partidulețe mărunte, repet, cu oameni și mai mărunți…

Fără ajutorul vostru, dragi compatrioți, nu putem scăpa Țara de oamenii mărunți care ne fac de râsul lumii civilizate!

Așa să ne ajute Dumnezeu…

Leave a Reply

Desfășurător