AUDIEREA LAUREI CODRUȚA KOVESI PENTRU PROCURORUL-ȘEF EUROPEAN: MĂRTURIE MINCINOASĂ!

Dacă Laura Codruța Kovesi ar fi declarat ce-a spus în această seară în fața unui procuror, ar fi fost pusă, din nou, sub acuzarea de mărturie mincinoasă și ar fi mers la închisoare. A mințit cu dezinvoltura cu care ne-a obișnuit, de la început până la sfârșit.

A mințit cu privire la punerea sub acuzare în România pentru abuz în serviciu și mărturie mincinoasă, într-o manieră infracțională: prin acuzații la adresa procurorilor care o cercetează. În dosarele de la DNA sub șefia ei, oricine ar fi făcut la fel ar fi fost călcat în picioare, ar fi fost stigmatizat ca penal și arestat cu două rânduri de cătușe.

A mințit cu privire la practicile DNA și cu privire la colaborarea cu SRI – practici dovedite prin hotărâri judecătorești definitive, de anulare a probelor, dar și prin denunțarea Protocoalelor chiar de către cei care le-au semnat. Ulterior, Curtea Constituțională a decis că Protocoalele au fost neconstituționale. Iar Kovesi nu a fost numai executantul acestora, dar și semnatar.

A mințit cu privire la revocarea ei. afirmând că a fost revocată de… Curtea Constituțională! Delir, delir, mincinos, mincinos! A fost revocată de Ministrul Justiției, printr-un Raport care este, de fapt, un Rechizitoriu, potrivit legii și Constituției. Când Iohannis a refuzat să semneze decretul de revocare, Curtea Constituțională l-a obligat pe acesta să semneze, constatând că Raportul Ministrului este corect, iar IOHANNIS A ÎNCĂLCAT ȘI EL CONSTITUȚIA! Dar, desigur, Kovesi se poate șterge pe picioare cu Constituția, ca să nu spun pe altceva. A MINȚIT TERIBIL!

A mințit cu privire la profesionalismul său, pentru că a face dosare cu denunțuri false, probe falsificate, înregistrări falsificate, cu statul paralel care a șantajat judecătorii, NU ÎNSEAMNĂ PROFESIONALISM, CI INFRACȚIONALITATE.

Am văzut, de asemenea, NIȘTE EUROPARLAMENTARI MINCINOȘI, care, la ordin – același Partid Popular European bolșevic – au apărat MINCIUNA și MINCINOASA, le-au transformat în virtute, în disprețul adevărului și poporului român. CEI DE-O TEAPĂ CU KOVESI CONDUC ȘI LA BRUXELLES! Ei știau și chiar ei au pus-o pe Kovesi să facă abuzuri, fac parte din echipă, sunt autorii nu doar morali ai EXPERIMENTULUI CRIMELOR POLITICE DIN ROMÂNIA SUB KOVESI! Ei nu sunt europeni, ei au uzurpat democrația și libertățile și au transformat Europa într-o închisoare. Suntem chemați să apărăm România și Europa împotriva MINCIUNII!

Leave a Reply

Desfășurător