NU ȘTERG…

Nu șterg niciodată postările scrise cu cap, bun-simț și pe cât posibil în limba română!

Pe dumneavoastră v-am șters din pagină pentru m-ați înjurat!

Acum, nu știu sigur pentru ce m-ați înjurat.

Nu vă plac postările mele ? sau nu vă place PNȚCD-ul despre care vorbesc mai jos?

Mă explic: Înțeleg că ați fost membru al acestui Partid istoric. E de bine. Eu n-am fost niciodată membru al PNȚCD-ului și nici acum nu sunt, și asta ar trebui să vă dea un pic de gândit…

Și, dacă sunteți cinstit, trebuie să recunoașteți că nici dumneavoastră  n-ați fost membru al PNȚCD-ului, pentru că un astfel de membru n-ar avea cum să gândească așa despre acest Partid!

Am mai scris pe această pagină ce mă face pe mine să vorbesc de bine acest Partid și, probabil că voi mai scrie…

PNȚCD-ul nu este al cuiva anume, domnul meu, nu este un Partid pe persoană fizică, nu mai este nici chiar al lui Maniu sau Mihalache!

PNȚCD-ul este o Școală politică de sine stătătoare, are un Statut istoric, un trecut istoric, are principii general valabile pentru construirea unei democrații sănătoase, a cultivat și cultivă demnitatea umană, dragostea de Țară și iubirea față de Neamul românesc!

PNȚCD-ul este o școală pentru politicienii deștepți, pentru patrioții acestei țări, pentru cei ce vor să construiască și la noi o cultură politică sănătoasă, așa cum este în Anglia…

Nu observați că celelalte Partide politice sunt deja amanetate, sunt ale cuiva, anume?  Partidul lui Cioloș, Partidul lui Ponta, Partidul lui Băsescu, Partidul lui Barna…

Ca țărănist ce vă pretindeți, observați diferența dintre toate aceste formațiuni, cumpărate, amanetate deja de anumite persoane fizice, și PNȚCD-ul de care vorbiți?

Pe mine mă leagă ceva special de existența acestui Partid.

Sunt argeșean, iar Partidul acesta a fost fundamentat pe actuala lui temelie și de Ion Mihalache, argeșean de-al meu!

N-am dreptul să stau pasiv și să ascult cum tot felul de neica-nimeni,  înjură, dușmănesc, blesteamă și cobesc soarta acestui Partid!

Argeșul, domnul meu, a dat Voievozi și Sfinți, Statului Român!

A dat politicieni care au făurit România Mare!

L-a dat pe Mareșalul Antonescu, poate cel mai antibolșevic om al Planetei, la vremea respectivă!

Astăzi, când vedem ce fel de partide și politicieni avem, este obligatoriu să nu lăsăm să se distrugă o Școală politică de măreția și prestigiul PNȚCD-ului!

Te rog să te mai gândești, înainte să înjuri!

Dacă nu-ți place ceva anume, nu condamna Partidul, dar îți spun eu ceva ce se pare că dumneata nu vrei să știi: Domnul Pavelescu și-a asumat o sarcină grea, poate cea mai grea sarcină din câte poate un politician să-și asume…să curețe Partidul de derbedei, de oportuniști, de cei care doar înjură, de cei care cred că este suficient să fii membru al acestui Partid și gata, ți se așază coroana deșteptăciunii pe cap!

Fără munca acestui om, Partidul s-ar fi dezintegrat sub indolența unor falși și nedemni membri de numele acestui Partid!

Și mai este ceva ce vă poate lumina, domnul meu!

Deschideți cartea mea de mai jos, din pagină, „ȘCOALA DE VARĂ” și o să vedeți că nu sunt de partea nimănui, că nu fac apologia comuniștilor, că nimeni nu vrea să ducă PNȚCD-ul decât acolo unde cred cu tărie că-i este locul, adică în Parlamentul României!

P.S. Poți să mă înjuri dacă asta crezi că-ți satisface orgoliul!

N-am să te mai șterg din pagină, dar nici n-am să-ți mai răspund!

Vă aștept pe toți cei ce gândiți  de bine, să-mi fiți aproape…

Veniți să refacem un mare și prestigios Partid politic în granițele unei Școli politice absolut speciale…

Leave a Reply

Desfășurător