NU, NU MĂ DAU…

Nu mă dau de ceasul morții pentru țărăniști, prietene!

Și nu mă dau pentru că nu merită acest efort, pentru că, ei,  țărăniștii au adus Partidul în actuala  stare! Nu l-am adus eu și poate nici dumneata!

Eu mă dau de ceasul morții pentru Partidul acesta pe nedrept scos din zona politicii românești de niște derbedei…

Cu ce este de vină Partidul că domnul Ciorbea a fost, cum a fost, și este cum este?

Unde au dispărut „corifeii” de după moartea seniorului Coposu?

S-au afundat în afaceri oneroase, și-au tras averi imense și când a fost vorba să se ocupe de interesele Partidului s-au arătat nevrednici cauzei…

Este meritul domnului Pavelescu , că a pus piciorul în prag, cum se zice, i-a dat afară pe derbedei, i-a scos din funcții pe cameleoni și a curățit, atât cât a putut, Partidul!

După umila mea părere mai are  un pic de lucru…

Mai are câțiva „eroi de mucava” de scos din Partid, după care este obligat să treacă la reconstrucția Partidului.

Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

Știu că vă este greu să-l suportați pe Pavelescu șef, dar munca lui l-a făcut ceea ce este și chiar dacă-l înjurați, îl blestemați, îl jigniți în fel și chip pe unde-l prindeți, fără el, Partidul acesta mare cât o Școală politică, dacă înțelegi ce vreau să-ți spun aici, s-ar fi desființat!

Chiar nu găsiți și vorbe ceva mai bune, mai aproape de adevărul zilei pe care să le folosiți în interesul acestui Partid?

Un partid serios, mai ales un Partid de mărimea și importanța PNȚCD-ului nu poate să moară pentru că așa vor niște nedestupați la minte, niște ieșiți din interesul politic al zilei, niște iezme, niște rămășițe de false valori cu iz țărănist! Un Partid care nu „funcționează” moare, moare încet, dar moare sigur…

Asta se dorește?

Dacă vă doare soarta acestui Partid, poftiți alături, veniți să-l reconstruim, să-l facem din nou ceea ce a fost, adică o forță politică suficient de puternică încât să ajungă în Parlament, să ajungă la guvernare și să reașeze Țara pe temeliile demnității specifice unei democrații autentice!

Lătratul pe margine este specific javrelor mărunte…

Leave a Reply

Desfășurător