ALIANȚA ”USR-PLUS” AFARĂ! DACĂ NU ȘTIȚI CARTE, BRE, #REZIST… AȚI VĂZUT CE BĂTAIE AȚI LUAT DE LA STATUL DE DREPT?

PNȚCD a trecut prin vreo 50 de procese, pentru a fi destructurat juridic și a fi preluat de ”autenticii” care omorâseră de tot partidul, nu doar fizic, dar și moral, după ce-l scoseseră din Parlament și direct de la guvernare în 2000. Fără precedent în lume ca un partid aflat la guvernare și cu Președinte al României să aibă un asemenea destin…

Vă amintiți cu toții anii în care se prezentau public 3, 4, 5 Președinți ai PNȚCD în același timp. Eu tot spuneam că lucrurile sunt clare juridic, că partidul este acolo unde este legea, prea puțini mă credeau, mulți din lumea politică. Ei, bine, în situații mult mai complicate am ținut partidul în lege și l-am înnoit ținând de lege și de statut și fără să trădez România!

Ei, bine, le-a venit și lor rândul. Celor care de câțiva ani se prezintă ca stâpănii principiilor justiției și dreptului, eroii ”statului de drept”, nu-i așa? TEFELIȘTII și #REZIST, cu sculele lor USR, PLUS și… PNL!

Ce vedem noi astăzi? Ca USR și PLUS funcționează ilegal, că Barna și Cioloș NU sunt Președinți, că… să mai aștepte! Cum ați mințit poporul, impostorilor? Că, iată, nu sunteți!

Ca să glumesc puțin: dacă veneați să mă întrebați cum să faceți, pentru că am ajuns expert în legislația partidelor vrând-nevrând… nu știu ce-aș fi făcut!

Cum să fii, tu Cioloșe, Premier și Comisar european când habar nu ai ce acte semnezi? Dar voi, useriștilor, care, la fel, sunteți habarniști, nici actele partidului vostru nu știți să le faceți juridic?

Astăzi, STATUL DE DREPT v-a dat o lecție mare și v-a dat afară din lume! Nu-i așa că nu mai e simpatic STATUL DE DREPT de acum încolo, bre? Pot să vă învăț ceva carte, dar numai să am timp pentru voi!

Leave a Reply

Desfășurător