LAURA CODRUȚA KOVESI – DIN CE ÎN CE MAI APROAPE DE PUȘCĂRIE!

Laura Codruța Kovesi a vorbit astăzi ca toți ”penalii” pe care i-a hăcuit cu vitejie ani și ani: că este NEvinovată!

Diferența este, totuși, foarte mare: A PLECAT LIBERĂ ACASĂ! Cei pe care îi ancheta DNA-ul tot așa, ”nevinovați”, mergeau direct la BECIUL DOMNESC, în uralele națiunii isterizate. Ei nu mai puteau să spună că sunt ”nevinovați”, ci doar avocații lor!

Mai este o diferență, tot foarte mare. Probele administrate în dosarele Kovesi NU sunt falsificate și nici denunțătorii nu sunt mincinoși – există deja confirmări prin probe concrete și indubitabile.

Un alt nerușinat, Augustin Zăgrean, un fost jurist de Cooperativă Agricolă pe timpul lui Ceaușescu și dictat de Băsescu Președinte al Curții Constituționale – O SLUGĂ A SISTEMULUI REPRESIV – a spus că Kovesi este supusă la TORTURĂ, fiind cercetată astfel. Păi, da, la voi, ceea ce la alții era divin, este tortură. Nici prin cap nu vă trecea vouă, torționarilor, că veți fi și voi anchetați. Nea Zăgrene, și TORȚIONARUL VIȘINESCU SPUNEA CĂ E TORTURAT ACUM DE JUSTIȚIE, după ce în anii 50 a omorât oameni la propriu și i-a torturat cumplit în închisori, una dintre victime fiind Corneliu Coposu.

Acuzată de acum în DOUĂ dosare, Kovesi are șanse puține să mai scape de pușcărie. E dincolo de dubiu că procurorii care o anchetează NU se pot juca cu probațiunea în cazul ei, în condițiile în care toată oastea lui Soros o apără! Iată, spre pildă, în cazul dosarelor lui Onea și Negulescu Portocală de la Ploiești, crede cineva că aceștia ar fi făcut abuzurile uriașe fără să știe Kovesi? I-am auzit chiar pe ei vorbind despre Kovesi că aviza tot ceea ce făceau.

Suntem la punctul de unde nu mai poate exista întoarcere pentru Kovesi. Dacă ar fi putut să negocieze ceva, ar fi făcut-o până acum. Ca avocat empatizez cu temerile ei, dar, când auzi că zece avocați au intrat astăzi în biroul unde i-a fost adusă la cunoștință noua acuzație pentru a susține acuzația, NU E BINE, NU E BINE DELOC!

Leave a Reply

Desfășurător