DACIAN CIOLOȘ A FOST PAZNIC LA POARTA DIZIDENTEI DOINA CORNEA! TERIBIL!

Cristian Bădiliță este unul dintre marii savanți ai României, expert în limbi clasice, teolog și scriitor. Suntem vechi prieteni, de pe băncile Facultății de Filologie.

El este cel care a făcut această dezvăluire. Că Dacian Cioloș a făcut de pază la poarta Doinei Cornea în timpul stagiului militar, înainte de 1990! Doina Cornea era atunci urmărită și terorizată de Securitate, una dintre personalitățile foarte cunoscute pe plan extern.

Ce ironie a sorții! Dacian Cioloș, prin nu știu de mister, a fost sluga Securității de atunci, la propriu. Vi-l închipuiți dând ocol pe la poarta Doinei Cornea, pe vânt, soare și ploaie, să vadă cine intră și iese, iar, la sfârșitul zilei să dea Raportul la șefi?

Dar, cine știe cam cum era armata atunci, știe mai multe. Soldații în termen obișnuiți erau trimiși zilnic la instrucție grea, trageri, târâșul bine cunoscut pe coate și genunchi, saltul înainte și înapoi, sudoarea care-ți uda întregul echipament, epuizarea, toate erau pentru soldații FĂRĂ PILE. Și eu am făcut o armată grea, nu m-am umilit vreodată și am plecat acasă demn, dar am plătit pe măsură, din grea, armata a fost pentru mine și mai grea, s-au răzbunat și i-am înfruntat.

Ei, bine, cei cu pile aveau misiuni speciale, ușoare. Erau curieri, pe la bucătărie sau la punctul sanitar al unității.

Cum dracu s-a făcut ca Dacian Cioloș să stea la ușa Doinei Cornea să o păzească și nu alții? Păi, așa cum v-am spus, omul avea pile. Toată viața lui a fost așa. Când l-a luat Vulpea, când Băsescu, când franțujii, când Iohannis, când alții și alții. CE ÎNTÂMPLĂRI! Bre, Cioloșe, ești tare! Ce-ți cer la schimb stăpânii tăi?

La Doina Cornea te-au pus pentru că erau siguri că spui tot, ești disciplinat, execuți întocmai și la timp. CE ÎNCREDERE AU ÎN TINE, BRE, ÎNTOCMAI ȘI LA TIMP!

Leave a Reply

Desfășurător