JALNIC…

Da, domnule Timmermans, așa este! Ai fost cât se poate de logic în tot ce ne-ai spus! Să nu cumva să mai îndrăznim să dăm vreo lege, pe aici, prin Țara asta de care tu îți bați joc cum vrei și când vrei, fără să te întrebăm pe tine! Ai avut discursul specific Sultanilor turci din perioada când pe aici aveam domniile „cumpărate” de la ei, pe banii românilor…
Credeam că în U.E. se gândește altfel, că sunt alte mentalități, alte apucături de civilitate!
Praf ne-ai făcut, distinse domn cu vorbele tale de o stupizenie pentru care și cel mai umil cerșetor din Olanda ți-ar pune coșul cu lături în cap!
Băi, nene, de cea mai proastă condiție diplomatică, tu n-ai aflat că te găsești pe teritoriul unui Stat independent, suveran, unitar și democratic?
Cum să mai intri tu la convorbiri cu Premierul României, când este clar pentru toată lumea că nu-ți cunoști mandatul?
Mandatul de diplomat european, mandatul de om european, mandatul de reprezentant al unui popor în care discursul de vechi colonist se presupune că a murit de mult?
Cine ești tu, băi, pramatie bătrână, care n-ai pic de rușine, mai ales atunci când vii aici, în Țara lui Dracula, să ne spui că nu mai avem dreptul să facem legi decât numai după ce te întrebăm pe tine?
Băi, PSD-ule de paie, cum reacționezi la un asemenea afront?
Care ți-e mesajul?
De ce nu-l iei de guler pe un astfel de măgar și nu-l arunci peste graniță, imediat?
Acesta este reprezentantul vostru socialist în U.E.?
Cu astfel de oameni vreți voi să defilați în familia socialiștilor europeni? Cu un astfel de prost și înfumurat stăpân de sclavi?
Președintele Johannis, ce zice?
Halal conducere de Stat, halal conducători de Neam…

Leave a Reply

Desfășurător