SNSPA L-A FĂCUT DOCTOR HONORIS CAUSA PE FRANS TIMMERMANS! CU BANDITUL FLORIAN COLDEA ÎN PRIMUL RÂND! BRAVO, VICTOR ORBAN!

După ce LUJU a făcut Denunțul penal împotriva lui Timmermans, un Denunț absolut întemeiat, că Timmermans trebuiat să fie deja la pușcărie, a venit replica SNSPA, care l-a medaliat astăzi pe Timmermans, făcându-l Doctor Honoris Causa.

Dar cine este acest SNSPA? În traducere Școala Națională de Științe Politice și Administrative? O instituție făcută în 1991 de și pentru tot felul de foști, actuali și viitori securiști, politicieni fără studii temeinice, agățători prin ale vieții publice, O SPOIALĂ, iar nu o instituție de învățământ superior serioasă!

Cum adică ”Școală”? De ce nu i-au spus Facultate? Cum adică studii administrative? Dreptul administrativ se predă la Facultatea de Drept în mod temeinic și serios! Cum adică Științe politice? Care politică? Care specialiști și politicieni? Pe scurt, O FABRICĂ DE DIPLOME FĂRĂ VALOARE, o ușă de accedere în politică și tot felul de instituții, o ușă din dos!

SNSPA s-a transformat într-o ȘCOALĂ A NOII SECURITĂȚI, preluată de adepții lui George Soros, cu această doctrină.

Iată cine l-a medaliat astăzi pe Timmermans, el însuși MARELE PRIETEN AL LUI SOROS! Iar, în prima bancă, Florian Coldea, omul care a creat poliția politică în România și din ordinul căruia au intrat la pușcărie mii de oameni nevinovați, Șeful absolut al lui Kovesi, Onea, Portocală și chiar al generalului paraditor Dumbravă!

Timmermans, acest politruc sovietic, care l-a depășit chiar pe Vîșinski în tupeul nemăsurat, a venit să ne dea din nou ordine, cum o făceau acum 100 de ani olandezii prin Africa de Sud: de căteva decenii au fost alungați și de acolo.

Politicienii noștri sunt slabi, foarte slabi! În mod normal ar fi trebuit să-i aplice cel puțin tratamentul lui Victor Orban: în urmă cu vreo lună, Timmermans s-a dus și la Budapesta în inspecție, cu un grup de olandezi de-ai lui. Ce credeți că a făcut Orban? Nu i-a primit nici măcar la o cafea, le-a spus: VALEA! Și au plecat cu coada între picioare. Ce credeți că a făcut Timmermans? A șters-o rapid, să nu-și ia și căteva ciomege pe spinare!

La București aveam motive mai mari! BRAVO, VICTOR ORBAN! Când ne vom recâștiga demnitatea?

Leave a Reply

Desfășurător