În calitatea mea de urmaș al unei vechi familii de țărăniști din zona geografică a marelui patriot român Ion Mihalache

Domnului Aurelian PAVELESCU
Președintele PNTCD

Stimate domnule președinte,
În calitatea mea de urmaș al unei vechi familii de țărăniști din zona geografică a marelui patriot român Ion Mihalache, vă aduc la cunoștință cu satisfacție că, în cadrul reuniunii ad hoc de ieri a acționarilor Băncii Internaționale a Religiilor, am fost împuternicit să vă adresez sincere felicitări pentru hotărârea de a vă alia cu PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Participanții au salutat cu bucurie și mari speranțe includerea mult apreciatului părinte Chris TERHEȘ pe lista candidaților. A fost exprimată cu vigoare disponibilitatea noastră de a participa masiv la alegerile din 26 mai 2019 pentru a fi siguri că reprezentantul PNTCD va obține dreptul de a fi ales eurodeputat, ceea ce ne va da garanția că interesele reale ale românilor de a edifica o Europă a statelor egale în drepturi vor fi susținute cu competență și – mai ales – cu patriotism !

Vă aduc la cunoștință că au fost mult apreciate justele dvs. constatări privind instaurarea de către Klaus Werner IOHANNIS a unui dăunător regim politic personal, patronarea de către acesta nu numai a abuzurilor inimaginabile săvârșite de Laura KOVESI, dar și militarizarea Justiției prin nestânjenita promovare de către SRI a odiosului „câmp tactic”.
S-a exprimat unanim convingerea că dacă ar fi trăit, marele nostru lider Cornel COPOSU ar fi procedat la fel ca dvs., deoarece nici Domnia Sa nu ar fi putut accepta ascultarea/urmărirea de către SRI/DNA a milioane de români, îndemnurile publice ale lui Klaus Werner IOHANNIS la revolte, la nesupunere civică – dovezi concrete ale unei ticăloase caracatițe care a acaparat samavolnic statul român.

Vă dorim mult, mult succes în responsabila dvs. misiune de a afirma plenar pe plan național și internațional gloriosul trecut al Partidului Național Țărănesc fondat de marii noștrii politicieni iubitori de țară și popor Iuliu MANIU și Ion MIHALACHE.

Cu deosebit respect,
Prof. Toma Bălășoiu
Reprezentantul acționarilor Băncii Internaționale a Religiilor
Contribuabil la bugetul statului
Membru al electoratului român

Leave a Reply

Desfășurător