“Se rasuceste Seniorul in mormant!”

Cand vezi cata lume a devenit preocupata peste noapte de soarta scheletului lui Coposu, nu poti sa nu te intrebi totusi cu ce au ajutat oamenii astia PNTCD ? Nu poti sa intri in tot felul de partide sau de partidulete, sa votezi tot felul de partide sau de partidulete dar sa-ti arogi si dreptul de a decreta cand anume se rasuceste cadavrul liderului unui alt partid de care te-a cam durut in fund in ultimii 20 de ani. Daca te interesa soarta PNTCD si nu puteai dormi la gandul ca Seniorul doarme drept, atunci te-ai fi inscris in PNTCD sau macar i-ai fi votat la fiecare rand de alegeri.

Se pare ca Seniorul nu s-a rasucit in mormant atunci cand in 1996 in primul tur de scrutin Emil Constantinescu a obtinut mai putine voturi decat in primul tur din 1992.

Se pare ca a dormit linistit si in timpul guvernarii CDR si in timpul catastrofei de la alegerile din 2000. Si in timpul urmatoarelor catastrofe.
Preocupatii de serviciu au dormit si ei linistiti votand alte partide sau refuzand sa voteze. Cam atat de mult i-a preocupat soarta PNTCD. Ca au ajuns aia sa se incuie in sediu sau sa fuga cu stampila – putin le-a pasat ingrijoratilor de acum.

Seniorul nu s-a zvarcolit nici macar cand preocupatilor a inceput sa le puta nationalismul. Nu mai zic de preocupatii aia care ii indemnau pe crestini sa stea acasa atunci cand era nevoie de ei. Pai ce-s importante nationalismul sau crestinismul ? Coposu a avut o singura trasatura – a fost anti pesedist! 

Ne miram acum ca un partid mai rece si mai teapan decat fostul sau lider intra in tot felul de combinatii. Ba astia mai sufletisti, adevarati fii si fiice ale Mamei Omida au si opinii despre somnul fostului lider.
Mai sa nu va fie de deochi, cum ati stat voi la coada la fiecare rand de alegeri sa votati PNT-ul dar v-a trădat Pavelescu idealurile! 

Sursa: Iuliu Cristian Herea

Leave a Reply

Desfășurător