Procurorul General al României de azi, Augustin Lazăr, l-a distrus în închisoarea AIUD pe IULIUS FILIP, un dizident anticomunist, în calitatea lui de atunci de ȘEF AL COMISIEI DE LIBERĂRI CONDIȚIONATE!

AUGUSTIN LAZĂR, OMUL LUI KLAUS IOHANNIS, AL PNL, USR ȘI #REZIST– UN TORȚIONAR COMUNIST! PE ACEȘTIA TREBUIA SĂ-I SPRIJINE PNȚCD?

Procurorul General al României de azi, Augustin Lazăr, l-a distrus în închisoarea de la AIUD pe IULIUS FILIP, un dizident anticomunist, în calitatea lui de atunci de ȘEF AL COMISIEI DE LIBERĂRI CONDIȚIONATE!

Deși dizidentul îndeplinise condițiile de liberare condiționată, AUGUSTIN LAZĂR, în calitatea sa de PROCUROR, șef al Comisiei de liberare, a refuzat să-l libereze, încălcând chiar și legislația comunistă, DIN MOTIVE POLITICE.

Augustin Lazăr trebuie SĂ FIE JUDECAT PENTRU CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII, CA VIȘINESCU! Un criminal odios! Am aflat azi de Iulius Filip, câți oare i-au căzut victime?

Dar Augustin Lazăr este prietenul lui Klaus Iohannis, simbolul PNL-ului și USR-ului, prietenul de o viață al TATĂLUI LAUREI CODRUȚA KOVESI, tot procuror și el acolo, la Alba, cel care a recomandat-o pe Kovesi să devină și ea Procuror General al României! Înțelegeți grozăvia?

N-ai mai găsit, Iohannis, alt procuror să-l pui Procuror General al României? Decât un torționar? Ce, când l-ai pus Procuror General, NU ȚI-A SPUS SRI CINE ESTE LAZĂR, adică un TORȚIONAR? Ba da, ți-a spus SRI, Klaus Iohannis, dar tu ai spus că e bine să fie un torționar: AVEAI NEVOIE DE UN TORȚIONAR! Și tu, Klaus Iohannis, ai devenit, prin aceea, un protector al torționarilor!

Istoria este lungă și complicată. Au existat cauze complexe, erori, dar și vinovății. Le pot înțelege pe toate. PNȚCD este un partid creștin. Dacă Augustin Lazăr, ca Procuror General al României, ar fi fost un om decent, dedicat legii și științei dreptului, am fi spus că o fi fost mai mult vinovat sistemul decât el. Dar Augustin Lazăr a rămas TOT TORȚIONAR ȘI ÎN ZILELE NOASTRE! De aceea a și fost NUMIT DE IOHANNIS, SĂ FIE TORȚIONAR și în ziua de azi!

LA PUȘCĂRIE, TORȚIONARULE!

Leave a Reply

Desfășurător