PNȚCD ESTE ÎN RĂZBOI CU PNL, PARTIDUL TORȚIONARILOR! ELECTORATUL ȚĂRĂNIST SĂ REVINĂ ACASĂ!

România a asistat îngrozită la poveștile a doi denținuți politici: IULIUS FILIP și IOAN MUNTEAN, torționați la Aiud, una dintre cele mai sinistre închisori ale regimului comunist, alături de Sighet, Rm. Sărat, Jilava, Piteștiul lui Eugen Țurcanu. Acolo unde și-a lăsat oasele, urcând împreună cu Hristos muntele Căpățânii, o adevărată oaste de sfinți români! Printre ei, Iuliu Maniu și Ion Mihalache, martirii pe umerii cărora a renăscut PNȚCD în urmă cu 30 de ani, prin succesorii lor, Corneliu Coposu și Ion Diaconescu, dar și mulți alții care au supraviețuit miraculos.

Să aflăm azi că Procurorul General al României lui Klaus Iohannis, AUGUSTIN LAZĂR, a îndeplinit misiunea de TORȚIONAR, de a distruge suflete și trupuri, ale celor duși în bezna morții, dar și a familiilor lor, în IADUL AIUDULUI!

Și tocmai acum am aflat, la 30 de ani de când poporul s-a ridicat și a dat, din nou, jertfa de sânge pentru libertate, că în România s-a construit o nouă și imensă închisoare. Noua Securitate, în ascuns, a confiscat din nou statul și, prin cătușele noilor torționari, au instaurat frica în popor, pentru ca alții să ne poată subjuga, vânduți acestora.

N-am știut, însă, că noii torționari sunt tot cei vechi, AUGUSTIN LAZĂR fiind uns de Președintele României ca șef al noului sistem de nimicire, după modelul celui vechi: servicii secrete, dosare măsluite, cătușele puse în slujba nu a dreptății, ci a controlului politic al națiunii.

PNL a devenit instrumentul politic al acestui nou Gulag al românilor, vândut integral NEO-MARXIȘTILOR lui George Soros, partid declarat anti-creștin (referendumul privind familia este un exemplu clar), anti-național (cerințele liberalilor la Bruxelles de pedepsire a României pentru ca sistemul torționar condus de Kovesi și Lazăr cu instituirea ”câmpului tactic” al SRI), dar și anti-european (UE a lui Soros și a liberalilor este noua URSS, a distrugerii națiunilor, iar nu Europa creștină și națiunilor libere, visată de noi).

PNL a trădat mereu. Abia acum înțeleg disprețul total al deținuților politici țărăniști față de liberali, liberalii deținuți fiind cu mult mai puțini, iar dintre aceștia și mai puțini care și-au salvat demnitatea în închisorile comuniste. Motivul principal a fost, desigur, cel religios: liberalii interbelici, ca și cei de azi, nu și-au asumat niciodată crezul creștin: cum ar fi putut rezista?

PNȚCD este în război cu acest PNL anti-creștin și anti-românesc, PNL care s-a făcut azi PAVĂZĂ pentru torționarul comunist AUGUSTIN LAZĂR! Îi chem pe toți țărăniștii care, în urma căderii PNȚCD au crezut că PNL poate fi un substitut, SĂ REVINĂ ACASĂ: noi n-am trădat și nu trădăm! Vom avea un europarlamentar care le va face auzită vocea puternică, CRISTIAN TERHEȘ, alături de un partid, PSD, care, și el, a susținut referendumul pentru familie și a devoalat poliția politică! Aceasta este realitatea! Torționarii nu vor găsi în noi aliați!

Leave a Reply

Desfășurător