PNȚCD ESTE ÎN RĂZBOI CU PNL, PARTIDUL TORȚIONARILOR! ROMÂNI, NU-I MAI VOTAȚI PE TORȚIONARI ȘI PE SUSȚINĂTORII LOR! (2)

De câte ori PNȚCD a avut o inițiativă de revenire pe scena politică, primii care ne-au dat în cap au fost PNL-iștii! Nu PSD-iștii – cu care n-am împărțit niciodată electoratul! Nu, noua Securitate care a preluat PNL pentru vânzarea țării, folosindu-se de acest brand istoric care a și fost de vânzare. Vă amintiți figura lui Dinu Patriciu, cel care a avut o contribuție esențială la tranzacționarea PNL?

În 2008, când PNȚCD era în disoluție, pentru a fi în joc, să arătăm că partidul nu a murit, mi-am depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Evident, fără șanse, în mod asumat. Ce credeți că a făcut PNL? Candida atunci sinistrul Sică Mandolină, alias Ludovic Orban. A cumpărat Organizația de tineret a PNȚCD în plină campanie, având grijă să facă mare caz public și să mă atace pe mine, deși poza în prieten.

În 2014, la europarlamentare, a ieșit Crin Antonescu și a spus să nu se voteze PNȚCD, că se risipește votul, nici vorbă de a ne oferi vreun ajutor, cum PNȚCD a făcut-o în 1996 când a salvat PNL de la dispariție și l-a dus la guvernare, prin infuzie de membri PNȚCD trimiși să-i ajute.

Altă tehnică a acestor descreierați care se ascund sub sigla PNL, a fost compromiterea PNȚCD. Presa noii Securități a avut o rețetă eficientă. Telefoane la unul dintre fiii lui Ion Rațiu și la foștii țărăniști – care abandonaseră partidul de o mie de ani, să spună că Pavelescu nu reprezintă PNȚCD! Și să fie prelua în toată presa pentru a mă denigra.

ALO, ALO, Sică Mandolină, Ludovice, mă întreb acum: de ce Presa Noii Securități nu-i sună ȘI AZI pe zișii țărăniști de serviciu să-i întrebe și despre AUGUSTIN LAZĂR, dacă Pavelescu a făcut bine că i-a făcut Denunț penal? Abia aștept să zică unul dintre copiii (veșnici copii, la vreo 70 de ani) lui Ion Rațiu CĂ AUGUSTIN LAZĂR ESTE UN EROU! Nici n-ar fi așa de greu, după ce-au medaliat-o pe judecătoarea sinistră Camelia Bogdan, că e model de democrație! Sau măcar unul dintre nepoții de deținuți politici, puși și ei în slujba noii Securități, să spună și ei CĂ A FOST BINE că bunicii lor au fost nimiciți de unii ca Augustin Lazăr, iar Pavelescu nu reprezintă PNȚCD! ACUM TĂCEȚI, LAȘILOR?

Nu de rușine, desigur, ci pentru că ați deveni nefolositori! OASELE celor uciși la Sighet, Rm. Sărat, Gherla, Pitești, Aiud costă ceva mai mult! Tăcerea voastră este un cadou pentru Augustin Lazăr și torționari în zilele acestea decisive pentru viitorul țării! Credeți că românii nu înțeleg, NEDEMNILOR?

Leave a Reply

Desfășurător