PERFECȚIUNEA OMULUI NOU…

Nu mai discut despre procurorul lazăr! Spun doar că, un astfel de lazăr nu putea munci altfel nici în perioada comunistă, și nu poate munci altfel nici în perioada actuală.
Și mă explic!
Acest individ nu este construit din sânge, carne, oase…
Despre „sentimente” nici nu poate fi vorba, pentru că, individul, așa cum observați, nu are inimă!
Marele nostru savant, Nicolae Paulescu, spunea că „sentimentele se construiesc în inimă”, și eu nu pot să nu-i dau dreptate celui ce ne-a oferit nouă, românilor și întregii lumi, măreția minții lui, inclusiv insulina…
Dacă-l priviți cu ceva atenție, o să observați că individul nu are ochi, nu are urechi, nu are voce, nu are nimic din ce ar trebui să aibă un OM!
Individul este o specie rară de compozit construit în perioada când în România se construiau „Oamenii noi”, eroii societății socialiste multilateral dezvoltate…
Unui astfel de compozit n-ai ce să-i ceri, pentru că, așa cum observați, nu are ce să vă ofere…
Nu are și nici nu poate!
Este ca un robot în care societatea trecută i-a așezat(construit) deja toată structura, l-a golit(dacă avea ce să golească) de toată partea umană oferită de Dumnezeu, și l-a plasat în sistemul de represiune al Statului totalitar ca pe un produs perfect cizelat sub aspectul rezultatului de „OM nou”!
Da, individul acesta este „OMUL nou” construit cu succes de regimul totalitar!
Vă rog să observați ceva și mai ciudat! Toți marii noștri intelectuali care s-au zbătut să respecte indicațiile PCR-ului și au construit OPERE de mare valoare, prin care susțineau arhitectura OMULUI nou de tip socialist, toți, fără excepție sunt astăzi admiratorii individului lazăr!
În construcția lui lazăr își văd reușita rezultatelor operelor lor de dinainte de anul Revoluției…
„Construcția lazăr” îi reprezintă în cel mai înalt grad!
Individul lazăr nu are cum să răspundă pentru faptele lui din închisoarea Aiud, pentru că a fost chemat pe acestă funcție de înalt demnitar al Statului actual, tocmai pentru că și-a îndeplinit conștiincios sarcinile de muncă, la Aiud!
Astăzi, știind că are de dat niște răspunsuri la atrocitățile săvârșite la Aiud, individul a venit extrem de calm și rece să ne spună că Parchetul militar a trimis dosarul Revoluției în Instanță!
A făcut o conferință de presă și s-a lăudat cu munca altora!
Nimic n-a suflat despre munca lui de la Aiud!
S-a comportat normal, firesc, așa cum a fost „construit” în perioada de care v-am vorbit ceva mai sus, să se comporte!
Pentru el, PATRIOTUL Iulius Filip este și astăzi tot un dușman al poporului!!!
Fac un apel la cei ce vor să-l „transforme” și să-l readucă în rândul oamenilor, adică să-i refacă structura primită la naștere de la Dumnezeu, să se lase păgubași!
Așa cum Ceaușescu nu înțelegea ce a făcut rău, României, în timpul acelei mascarade de proces, la Revoluție, nici individul lazăr nu poate să înțeleagă ce a făcut rău, în România socialistă, la Aiud!
„Construcția lazăr” aparține unui alt timp istoric!
Revoluția din 89 nu avea cum să-l mai transforme, pentru că individul devenise deja „produsul perfect finit”, OMUL NOU al timpului socialist!
Este, din păcate, repet, o construcție perfectă a acelor vremuri și nimeni, sub nicio formă, nu poate s-o mai „strice”!
Sub acest aspect, nimeni n-ar trebui să-i mai reproșeze nimic!
Ce este grav, ce este de neînțeles, ce este imposibil de explicat, este cum a ajuns un astfel de „construct perfect al Omului nou din perioada comunistă”, Procurorul General al României Europene!
Am niște explicații, dar nu vi le ofer! Aștept explicațiile celor ce-l susțin încă pe acest post!
Voi reveni…

Leave a Reply

Desfășurător