PNȚCD, PARTIDUL ROMÂNILOR, ESTE ÎN RĂZBOI CU PNL, PARTIDUL TORȚIONARILOR! (3)

E BINE, SE DESPART APELE! VICTIMELE DE TORȚIONARI, ADEVĂRUL DE MINCIUNĂ! SUNTEM NOI, POPORUL ROMÂN, UN POPOR DE VICTIME?

Da, un adevăr tragic! Românii au participat din plin în regimul comunist la torturarea și uciderea fraților lor, românii! La Sighet și Rm. Sărat, la Gherla și Aiud, la Jilava și Poarta Albă, la Rahova și la Pitești! I-au bătut și i-au schingiuit pe Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Corneliu Coposu, toată elita interbelică intelectuală și militară, eroii știuți și neștiuți, muncitori și țărani, milioane din familiile lor! Cu o cruzime înspăimântătoare, cum rareori s-a întâmplat în alte popoare, poate niciunde, de atâtea ori gratuită!

Da, românii l-au bătut și l-au schingiuit pe Petre Țuțea, care, cu disperare tragică spunea: ”Nu voi vorbi despre atrocitățile pe care le-au făcut românii împotriva mea, din orgoliu național!”

Da, suntem un popor în care Cain îl ucide pe Abel de la facerea lumii, o minoritate brutală a transformat în majoritatea într-o masă de victime de atâtea ori în cursul istoriei!

Augustin Lazăr face parte din categoria torționarilor români împotriva marii majorități a românilor de când este istoria noastră! El este un instrument al acestui rău biblic care s-a abătut mereu asupra românilor ca națiune și ca destin!

Este unul dintre acele momente și azi, rămânem victime sau ne ridicăm împotriva torționarilor din lăuntrul nostru, să-i îndepărtăm din prezentul acesta atât de tragic prin care trece poporul român?

PNȚCD a suferit enorm pentru că nu a plecat capul niciodată, iar tagma torționarilor l-a pedepsit teribil, inclusiv cu uciderea. Dar nu am cedat, nici nu o vom face! Suntem astăzi în război cu partidul fratricid, PNL, care îi reprezintă azi pe torționari!

Leave a Reply

Desfășurător