PIȚIPOANCA RAREȘ BOGDAN DE LA PNL SPERIE FEMEILE ȘI COPIII… N-AR FI BINE, BRE, SĂ-ȚI ACOPERI, MĂCAR PUȚIN, ZONA INTIMĂ A CHELIEI?

Mi-am spus să cheltuiesc puține vorbe și pentru această pițipoancă a politicii românești, Rareș Bogdan, care, de câteva săptămâni își tot bâțâie tanga de plastic cu nerușinare pe milioanele de euro de campanie ale PNL. Tanga ”Number One”, se-nțelege.

Pițipoanca cu mintea crecănată, Rareș Bogdan, ce tot îndrugă? Toți adversarii lui politici sunt ”infractori”, ”mincinoși” și ”proști” și-i avertizează că-i bagă la pușcărie! Nicio idee politică, niciun program. Ce va face pițipoanca la Parlamentul European pentru țară, nu ne spune! Ce poziție va avea PNL-ul în chestiunea dublului standard, a Europei cu două viteze, în privința distribuirii fondurilor europene, a subvențiilor pentru agricultură, în grava situație a migrației… Dar poziția PNL cu privire la relațiile Uniunii cu SUA, din ce în ce mai încordate? Dar cu privire la apropierea dintre Germania și Rusia, pe care SUA o dezaprobă dur, Uniunea fiind, încă, nehotărâtă? Dar cu privire la ideea unei armate a UE, care ar submina NATO? Dar în privința politicilor cu Iranul și întregul Orient Mijlociu? Dar în relațiile UE cu China?
Nu mai vorbim despre chestiunile aplicate privind regimul taxelor cu statele non-UE. Despre poziția PNL cu privire la BREXIT! Despre măsuri concrete de protecție a românilor care muncesc în UE! Despre ce va face el ca România să intre în Schengen! Și multe altele…

El, nu și nu! Toader, Tăriceanu, Dragnea, Dăncilă, Meleșcanu, Nicolicea, Codrin Ștefănescu etc., etc., sunt ”infractori”, ”mincinoși” și ”proști”, el fiind, împreună cu idolii săi, Iohannis și Orban, salvatorii țării! De ce? Cum? Nu se știe!

Pițipoanca nerușinată i-a luat și apărarea torționarului Augustin Lazăr, după ce ani de zile le-a cântat ode lui Kovesi și noii Securități! Dar nu ca alte pițipoance liberale, care nu au o chelie așa de mare și care au făcut-o mai în bemol… Rareș Bogdan a spus pur și simplu că deținuții politici nici nu erau deținuți politici, de pildă, Ioan Muntean ar fi fost un infractor de drept comun care ”a dezarmat un militar”, exact pentru ce l-au condamnat torționarii, și că, în esență, bine i-a făcut Lazăr că nu l-a liberat condiționat și că l-a torționat încă doi ani… VĂ DAȚI SEAMA CE BESTIE? Pe lângă ăsta, Lazăr însuși este biet copil!

Acesta este, de fapt, întregul PNL! Au decăzut sub nivelul lui Dide, Angie și Bădiță, iar Ceaușescu apare pe lângă ei ca o adevărată somitate… Cioloș un geniu!

Pițipoanca cu chiloți transparenți, Rareș Bogdan, s-a ascuns ani și ani în spatele profesiei de jurnalist, făcând-o de asemenea de rușine. A primit un premiu pentru asta: un mandat de eurodeputat PNL. E de bine.

Vezi, bre, că de atâta bâțâială ai râmas gol pușcă și nu-ți mai poate acoperi chiar nimeni chelia! Tu poți speria doar femeile singure și copiii pe înserate, prin parcuri!

Leave a Reply

Desfășurător